Nis

Ayın Sınıfı olan 6/B öğrencilerini ve sınıf öğretmeni Bilge Aydın'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 6/D sınıfı ögrencilerinden Muhammed Öncü sokakta bulduğu küpeyi büyük bir çaba göstererek sahibine ulaştırmayı başardı.

Habere Ulaşmak için tıklayın

Temizlik Malzemesi Alımı

Dünya Tütünsüz Günü öğrencilerle pano hazırlanarak önemi vurgulandı.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Recep İPEK tarafından 2023 Mayıs ayı KTS etkinliklerinden  “Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı” kapsamında milli ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Savaşı ve Kurtuluş Savaşı başta olmak üzere şühedayi anma programı düzenlendi. Öğrencilere Çanakkale Savaşı ile ilgili sunum yapıldı. Şühedayı anma amacıyla Kur'an'ı Kerim okunup hatimler indirildi.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşegül CAN tarafından 2023 Mayıs ayı KTS etkinliklerinden  “Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı” kapsamında okulumuzda bulunan mescit veya camilerin durumları kontrol edilerek ihtiyaç dahilinde iyileştirmeler (Hat, levha, kitaplık ve ses düzeni ile zenginlestirildi)yapıldı. Yapılan bu çalışmalarla öğrencilerin motivasyonlarında olumlu dönütler sağlandı.