T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BİSMİL - Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

Nis

1)Okul rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize ‘Dikkat ve Odaklanma ‘temalı seminer çalışması yapılmıştır .

Nis

Hedef Lgs 2024 projesi kapsamında 7.sınıf öğrencilerimize yönelik öngörülen yaz kampı programımız 22 Temmuz-29 Ağustos tarihlerinde planlanmaktadır .

Nis

Okulumuzda mesleki  rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili (Doktorluk ,Eczacı,Avukat)1 günlük yerinde gözlem yapmalarına imkan sağlamak amacıyla kariyer buluşmaları Mesleğimde 1 gün programı gerçekleştirildi .

Nis

Okul rehberlik servisimiz tarafından 8.sınıf öğrencilerimize ‘Sınav Kaygısı ve baş etme yolları ‘ile ilgili seminer(program)gerçekleştirildi.

Nis

Nis

Şbt

Şbt

Şbt

Şbt

KURTULUŞ İMAM HATİP ORTAOKULU LGS KAMP PROGRAMI DEĞERLENDİRME RAPORU

 

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Yarıyıl tatil için kamp programı Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet BİÇAK tarafından hazırlanmış ve öğrencilerimizle paylaşılmıştır. Öğrencilerle tatil sonrası kamp programını ne kadar uygulayabildikleri ile ilgili görüşülmüştür. Öğrencilerimizin çoğu programı uygulayabildikleri ve düzenli bir şekilde tatilde ders çalışabildikleri ve kitap okuyabildiklerini söylemiştir. Kendilerine verilen Sınav Soru Rehberliği Formunu doldurabildikleri tespit edilmiştir. Bazı öğrencilerimiz de kısmen kamp programını uygulayarak çok az çalışabildiklerini,, bazı öğrencilerimiz de hiç ders çalışmadıklarını ifade ettiler.

Şbt

Şbt

Din öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında,il Rehberlik Koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının Hedef LGS koordinatörleriyle il toplantısının gerçekleştirilnesi

Şbt

4-d)7. Sınıflara yönelik LGS’de akademik başarıyı arttırmak amaçlı tedbirlerin alınması kapsamında okul rehberlik servisi tarafından Hedef LGS 2024 Programıyla ilgili velilerimizle bilgilendirme toplantısı yapılmıştır .

Şbt

4-a)Okulumuzda  7. Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS’de akademik başarıyı arttırmak amaçlı okul rehber öğretmenimiz tarafından ‘Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programının tanıtımını içeren  eğitim semineri yapılmış ,öğrencilere broşür dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Ock