Naşit ÇIN - Okul Müdürü

1989´da Diyarbakır ili Bismil ilçesinde doğdu. İlköğretim ve Ortaöğretimini Bismil ilçesinde tamamladı. 2008- 2012 tarihleri arası Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümünü bitirdi. 2012 yılında Diyarbakır ili Bismil ilçesi Mehmetçik Ortaokuluna matematik öğretmeni olarak atandı.2016-2020 yılları arası müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavında başarı göstererek 2020 yılında Bismil Kurtuluş İmam Hatip Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Halen aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup aynı zamanda fiili olarak arabuluculuk görevini ifa etmektedir. Şuan Mardin Artuklu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Yönetimi tezli yüksek lisans öğrencidir. Evli ve bir çocuk babasıdır.